Afdrukken
© Boon PropertiesAls het verkopen onmogelijk lijkt kan verhuren een handig alternatief zijn Wij begeleiden u en voorzien u van advies als u overweegt uw huis te verhuren..

Het verhuren kan een kosteneffectieve en zelfs lucratieve overweging zijn wanneer, om welke reden dan ook, de verkoop van uw huis niet bij u past.
Bijvoorbeeld dat u misschien niet in staat bent om uw huis te verkopen in een trage markt of misschien krijgt u niet de vraagprijs die u oorspronkelijk wilde: in deze gevallen kan het verhuren van de woning in plaats van verkopen een winstgevend alternatief zijn.

Ook zou het zo kunnen zijn dat u gewoon nog niet klaar bent om uw woning te verkopen, maar ergens anders wenst te wonen voor een tijdje. Bijvoorbeeld als u een ​​loopbaanonderbreking wilt nemen en voor een aantal maanden in het buitenland gaat leven. Na deze periode zou u graag terug naar uw huis willen, maar intussen verdient u aan de verhuur van uw eigendom.
Aan de andere kant kan u ook uw tweede woning verhuren, die anders leeg zou staan. Op deze manier verdient u een tweede inkomen door het te verhuren. Wat uw reden dan ook zijn, wij kunnen uw woning verhuren met de juiste know-how.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie.